25 ehdokasta yhteisen Maskun asialla

Meidän kaikkien yhteinen Masku

Maskun Kokoomuksen kuntavaaliehdokkaiksi on lähtenyt 25 hengen rohkea joukko erilaisia osaajia vaikuttamaan Maskun yhteisiin arjen asioihin. Yhteinen tavoitteemme on elinvoimainen ja hyvinvoiva Masku. Osa ehdokkaista on ensikertalaisia, osa on istuvia valtuutettuja ja osa on ollut ehdolla tai valtuutettuna aiemminkin. Koko Masku on kattavasti edustettuna.

7 yrittäjää
8 ensikertalaista

7 istuvaa valtuutettua
11 naista
14 miestä
33-71 vuotiaita

Tutustu Maskun ehdokkaisiin alla olevan linkin kautta Maskun Kokoomuksen sivuilta. Jos et ole maskulainen, niin löydät kaikki Kokoomuksen kuntavaaliehdokkaat myös kunnittain. Moni ehdokas on vastannut vaalikoneisiin, mutta kannattaa myös olla yhteydessä ehdokkaaseen ja kysyä mielipidettä, jos jokin asia askarruttaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *